مقاومت به انسولین ممکن است با خطر بیشتر افسردگی مرتبط باشد - ززیتو

تحقیقات جدید ارتباط بین مقاومت به انسولین و خطر بالای اختلال افسردگی اساسی را نشان می دهد.

  • مقاومت به انسولین زمانی رخ می دهد که بدن به درستی به انسولین پاسخ نمی دهد و نمی تواند به راحتی گلوکز را از خون بگیرد. این اختلال باعث می شود لوزالمعده انسولین بیشتری برای جبران ایجاد کند.
  • اختلال افسردگی ماژور یک اختلال خلقی است که می تواند بر سلامت عمومی افراد تأثیر عمیقی بگذارد.
  • یک مطالعه جدید نشان می دهد که افراد مبتلا به مقاومت به انسولین بیشتر در معرض ابتلا به اختلال افسردگی ماژور هستند.

مقاومت به انسولین می تواند منجر به ایجاد دیابت نوع 2 شود، که بدون مدیریت مناسب می تواند باعث مشکلات جدی سلامتی شود.

اختلال افسردگی ماژور یک مشکل شایع و شدید سلامت روان است. برجستگی آن به این دلیل است که محققان در تلاش اند تا عواملی را که افراد را در معرض خطر ابتلا به افسردگی قرار می دهد، شناسایی کنند.

یک مطالعه جدید توسط محققان دانشکده پزشکی دانشگاه استنفورد ، CA، نشان داد که شرکت کنندگان با مقاومت به انسولین در معرض خطر بیشتری برای ابتلا به افسردگی هستند؛ نسبت به افرادی که اینطور نبوده اند. این یافته ها در مجله American Psychiatry آمده است.

مقاومت به انسولین

همانطور که مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها (CDC) خاطرنشان می کند، وضعیت مزمن دیابت حول هورمون انسولین، که لوزالمعده تولید می کند، متمرکز است. وقتی بدن انسولین ترشح می کند، این هورمون به سلول های بدن اجازه می دهد تا قند موجود در غذای فرد را جذب کنند.

بدون انسولین کافی، قند موجود در غذا در جریان خون جمع شده و ذخایر انرژی بدن را از بین می برد. سطح بیش از حد قند خون می تواند منجر به عوارض جدی سلامتی در طولانی مدت شود. در حال حاضر 34.2 میلیون نفر در ایالات متحده به دیابت مبتلا هستند و این بیماری هفتمین علت اصلی مرگ و میر است.

به علاوه ی بسیاری از افراد مبتلا به دیابت، حدود 88 میلیون فرد بزرگسال در ایالات متحده به بیماری پیش دیابت مبتلا هستند. پیش دیابت زمانی رخ می دهد که سطح قند خون بالا باشد اما آنقدر بالا نباشد که فرد تشخیص دیابت را دریافت کند.

انجمن دیابت آمریکا خاطرنشان می کند که مقاومت به انسولین، که به آن حساسیت به انسولین نیز می گویند، زمانی رخ می دهد که بدن آنطور که باید به انسولین پاسخ نمی دهد. انسولین موجود کم اثر می شود و لوزالمعده انسولین بیشتری تولید می کند تا بتواند جبران کند.

با بدتر شدن مقاومت، سلول های لوزالمعده که انسولین می سازند ممکن است فرسوده شوند. در نهایت، لوزالمعده قادر به تولید انسولین کافی نیست و سطح قند خون افزایش می یابد. مقاومت به انسولین می تواند به پیش دیابت یا دیابت نوع 2 تبدیل شود.

علت دقیق مقاومت به انسولین هنوز مشخص نیست. با این حال، عوامل ژنتیکی و شیوه زندگی ممکن است در پیشرفت آن نقش داشته باشند.

 به نقل از مدیکال نیوز تودی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *