کاهش برخی از علائم دوقطبی با رژیم غذایی یافته های جدید دانشمندان - ززیتو

یافته های جدید دانشمندان کاهش برخی از علائم دوقطبی با رژیم غذایی را نشان می دهد . با مجله پزشکی ززیتو همراه باشید. تحقیقات جدید نشان می دهد که تنظیم سطح اسیدهای چرب در رژیم غذایی باعث تغییر تنوع خلقی در افراد مبتلا به اختلال دوقطبی می شود.

  • بیش از 80 فرد مبتلا به اختلال دوقطبی در تحقیقی شرکت کردند که نیمی از آنها مشاوره رژیم غذایی دریافت کردند و به مدت 12 هفته غذاهای خاصی مصرف کردند.
  • محققان با محدود کردن گوشت قرمز، تخم مرغ و روغن های خاص، مصرف اسیدهای چرب امگا 6 را در گروه آزمایش کاهش دادند و با افزودن دانه کتان و ماهی های چرب، مصرف اسیدهای چرب امگا 3 را افزایش دادند.
  • شرکت کنندگان دو بار در روز نظرسنجی در مورد خلق و خو، درد و سایر علائم خود را در تلفن های هوشمند تکمیل کردند.
  • کسانی که رژیم غذایی آزمایشی را دنبال کردند، بهبود تغییرپذیری خلق را نشان دادند.

مطالعه ای در مجله Bipolar Disorders نشان می دهد که افراد مبتلا به اختلال دوقطبی که میزان مصرف اسیدهای چرب خاص خود را تنظیم می کنند، ممکن است تنوع کمتری در خلق و خوی خود تجربه کنند.

اختلال دوقطبی

طبق اعلام اتحادیه ملی بیماری های روانی، تقریبا 3 درصد از مردم در ایالات متحده تشخیص اختلال دوقطبی دارند. افراد مبتلا به این بیماری ممکن است تغییرات چشمگیری در خلق و خو، سطح انرژی و الگوی خواب خود تجربه کنند. این تغییرات خلقی ممکن است شامل دوره های شیدایی یا هیپومانیک باشد که طی آن فرد احساس سرخوشی یا تحریک پذیری شدید می کند. در طول دوره های افسردگی دو قطبی، آنها ممکن است احساس غم و ناامیدی را تجربه کنند.

چندین مطالعه معتبر نشان داده است که ممکن است بین مصرف غذاهای دریایی غنی از اسیدهای چرب امگا 3 و شیوع کمتر اختلالات دوقطبی رابطه وجود داشته باشد. با این حال، پژوهش های معتبر دیگر با بررسی تأثیر مکمل های روغن ماهی بر این وضعیت، چنین ارتباطی پیدا نکرده اند.

دکتر اریکا ساندرز، نویسنده این مطالعه و استاد و رئیس گروه روانپزشکی و بهداشت رفتاری در مرکز پزشکی پن استیلت میلتون اس. هرشی، طرح این مطالعه را توضیح داد. او گفت که محققان می خواهند ببینند آیا تغییر رژیم غذایی “به دلایل بیولوژیکی بسیار خاص می تواند ثبات خلق را تغییر دهد یا تنوع خلق را در افراد مبتلا به اختلال دوقطبی بهبود بخشد”.

 

به نقل از مدیکال نیوز تودی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *