کاهش خطر ابتلا به زوال عقل با رژیم غذایی ضدالتهابی - ززیتو

تحقیقات جدید نشان می دهند که کاهش خطر ابتلا به زوال عقل با رژیم غذایی ضدالتهابی امکان پذیر است. 

  • طبق یک مطالعه جدید در یونان، رژیم غذایی سرشار از میوه ها، سبزیجات و لوبیا ممکن است با کاهش خطر ابتلا به زوال عقل مرتبط باشد.
  • احتمال ابتلا به زوال عقل در افرادی که رژیم ضد التهابی داشتند در طول دوره این مطالعه کمتر بود.
  • التهاب کمتر در بدن ممکن است به مغز کمک کند و در طول زمان در کاهش خطر زوال عقل مؤثر باشد.

یک مطالعه جدید از آکادمی نورولوژی آمریکا نشان داد افرادی که از رژیم غذایی ضد التهابی – که سرشار از میوه ها، سبزیجات، حبوبات همراه با چای یا قهوه است- پیروی می کنند، در آینده کمتر در معرض خطر ابتلا به زوال عقل هستند.

این غذاها منابع بسیار خوبی از ویتامین ها و مواد معدنی مفید هستند که می توانند از سلول های ما در برابر آسیب محافظت کرده و از التهاب در بدن جلوگیری کنند.

ارتباط شناخته شده ای بین التهاب و بیماری های عصبی شناختی مانند زوال عقل وجود دارد.

کاهش میزان التهاب در بدن و در نتیجه مغز، به طور بالقوه می تواند به کاهش خطر ابتلا به این بیماری ها کمک کند.

این گزارش روز چهارشنبه در  مجله پزشکی آکادمی نورولوژی آمریکا منتشر شد.

ما می دانیم که رژیم غذایی نقش مهمی در سلامت کلی ما دارد، خواه سلامت قلب باشد یا سلامت مغز یا هر چیز بخش دیگری. لیز وایناندی، ، متخصص تغذیه در دانشگاه ایالتی اوهایو وکسنر، گفت: این مطالعه به شواهد رو به رشدی اضافه می کند که می گویند آنچه ما برای خوردن انتخاب می کنیم می تواند بر خطر ابتلا به بیماری (و در این مورد، خطر زوال عقل) تأثیر بگذارد.

 

به نقل از هلث لاین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *